Български сутиени твърди чашки

Български сутиени твърди чашки

Български сутиени твърди чашки, с банели и памучна подложка на чашките – 100% памук. Сутиена е изработен с тънки презрамки, които могат да се свалят и сменят при нужда. Колана е средна ширина и е с двойно закопчаване на две степени. Дамски сутиен в номерация от 70B – 95B, 70C- 95C, 70D – 95D и в трите класически цвята от бяло, черно и телесно. Подходящ е за малък бюст и подрастващи момичета, до голям бюст.

Вътрешната част на сутиена е памук – 100%, което е предпочитание от някои дами. Също така има малко джобче от вътрешната страна на чашките и могат да бъдат добавени подплънки. Така ще направите бюста си видимо по-пищен, разбира се ако желаете.

Страхотен сутиен българско производство, който може да се носи и с дълбоко деколте, тъй като чашките са по-изрязани от вътрешната страна на бюста. Банелите държат чашките добре оформени и в същото време оставят разстояние между гърдите. За цената – повече от достъпна! Ще ви очакваме в магазинът ни в Пловдив Тракия бл. 173 вх.Б -ГЕРБЕРА и да изберете своя модел сутиен от разнообразието, което ще ви предложим.

Български сутиени твърди чашки Пловдив Тракия, магазин бельо ниски цени
Български сутиени твърди чашки
С етикети ,,,