ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИИ НА СТОКА

ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИИ НА СТОКА


Важно! Пратките, които изпращаме на нашите клиенти, винаги има опция преглед. Имате възможността да прегледате продукта и да прецените дали ще го откажете /върнете или ще го платите. Моля, възползвайте се от тази опция, за да бъдат избегнати допълнителни усложнения. **Задължително е да правите преглед на долното бельо – бикини, прашки, боксерки, слипове, защото не подлежат на замяна или връщане, след като сте ги платили.

Съгласно законодателството потребителя има правото да се откаже от покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на продукта, за което ще трябва устно – по телефона, да уведоми служител от онлайн магазин LuxBelio.eu. Тъй като, тук продуктите са бельо, то ние трябва да бъдем по-стриктни по хигиенни причини. Молим ви, за бърза реакция!

*За да върнете или замените продукти от LuxBelio.eu, е необходимо да спазвате правилата на нашия онлайн магазин.

1.Първа стъпка е да ни се обадите или да ни пишете в контактната форма възможно най-бързо. Налага се да бъдем по-стриктни при връщане или замяна на продуктите по хигиенни причини и за това ви молим за бърза реакция! Ние ще се свържем с вас допълнително, за да потвърдим заявката ви за връщане.

2.Втора стъпка: Продуктът трябва да се върне с куриерска фирма Еконт към адрес: гр. Пловдив офис Каменица – Без наложен платеж, с опция ПРЕГЛЕД. При връщането на продукти опаковката и етикета трябва да са неповредени. При повредена или непълна опаковка, без етикет, при следи от износване или каквито и да било други признаци на употреба, доставчиците на продукти към LuxBelio.eu си запазва правото да преценят дали да приемат връщането или да задържи част от стойността на продукта, сума която ще бъде съобщена след преценяване на щетите. Продуктите трябва да бъдат опаковани, с етикетите по тях, така както сте ги получили и трябва да бъдат съпътствани с цялата документация, която е получена заедно с пратката. Ако етикета на даден продукт е свален, считаме това за носено бельо и няма да приемем връщането на продукта.

*Транспортните такси са за сметка на клиента. Ние ще ви възстановим парите в рамките на 5 работни дни с паричен превод чрез куриерска фирма Еконт, ако бъдат спазени правилата по-горе.

*Изключения: Не се приемат за връщане след като са приети след преглед:

  • Долно Бельо – Бикини, Боксерки, Прашки, Мъжки Слипове и боксерки
  • Бански костюми

Не се възстановяват суми за Долно Бельо ( Бански ) , след като са приети след преглед съгласно ЗЗП.