ДОСТАВКА

Всички направени поръчки се доставят с куриерска фирма „ЕКОНТ-ЕКСПРЕС“ . Сроковете за доставка са от 24 до 48 часа ( В РАБОТНИ ДНИ ) в зависимост от населеното място http://www.econt.com/offices/. Всички поръчки направени след 16 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. Всички направени поръчки в почивни дни и официални празници, се обработват и изпращат в първия възможен работен ден.

Доставки се извършват до офис на Еконт или доставка на адрес, посочен от потребителя. ***Транспортните такси за доставка, връщане или отказ от продукти, са за сметка на клиента. Изключение пряват текущи промоции.  Плащанията на такса доставка се калкулира на база населено място и тегло на продуктът,като това става по тарифи на куриерската фирма. Пратките се оформят с 10% отстъпка от редовната цена на транспортната услуга. Потребителят се задължава да осигури достъп и лице за контакт, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.Всички допълнителни разходи по доставката на куриерската фирма се поемат от клиентът.

Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. След направен преглед на пратката и я платите – това се счита за точно изпълнение на поръчката от фирмата доставчик на продукта. Ако след това желаете да я върнете разходите по куриер се поемат от вас – потребителя. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, се обръщате към фирмата куриер, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.