Магазин за бельо Пловдив „DANTELi“

Магазин за бельо Пловдив „DANTELi“

Магазин за бельо Пловдив „DANTELi“. Имаме удоволствието да ви съобщим, че открихме магазин с нашето бельо в Пловдив, кв. Тракия, бл. 173, вх. Б – ГЕРБЕРА – ул. Недялка Шилева №2. Вече ще можете да ни посетите на място и да разгледате нашият асортимент. Някои от моделите ще можете да купите само онлайн и след това да си ги вземете от магазина. За информация за всеки продукт като наличност ще можете да получите на даденият телефон за връзка. В случай, че продукта не е при нас, трябва да заявите поръчка за него и след това да дойдете на място. Ще можете да го премерите и купите, ако ви харесва и е точния размер.

Магазин за бельо Пловдив, памучно българско дамско и мъжко бельоПри нас ще намерите още много предложения от дамско бельо, което все още не е качено в сайта ни. Но той ще бъде постоянно обновяван, за да знаете какво ще можете да намерите при нас. Сега ще ви предложим и българско памучно бельо до 3 XL от 100% памук. Много меко и приятно на допир. В същото време е на повече от достъпни цени.

Също така можете да направите поръчката си онлайн и тя да бъде приготвена при нас, като ще имате възможност да премерите всичко, което сте харесали. Всички цени и промоции, които ще видите в сайта ни са актуални и в магазинът.

Ще можете да се възползвате и от услугата доставка до офис на еконт или адрес, в случай че прецените това за по-удобен начин за пазаруване. Естествено ще имате опция за преглед и тест и евентуално възможност за замяна на място в магазина, където да премерите и откриете точният си размер. В този случай, когато поръчвате долно бельо като бикини, боксерки, прашка .. няма да имате право на връщане нито онлайн, нито в магазина по хигиенни причини. За това винаги имате опция преглед на пратката. В този случай винаги можете да дойдете на място, за да изберете бикините си, което е за предпочитане.

Очакваме Ви!

Луксозен дамски комплект потник и бикини
Луксозен дамски комплект потник и бикини
Магазин за бельо Пловдив

Сутиен с твърда чашка за голям бюст B, C, D
Сутиен с твърда чашка за голям бюст B, C, D
Магазин за бельо Пловдив - сутиени големи размери, стягащи колани. Памучно българско бельо: потници, бодита, бикини, прашки. Луксозно и секси дамско бельо..

Магазин за бельо Пловдив
Повдигащ сутиен за малък бюст

Повдигащ сутиен за малък бюст
Повдигащ сутиен за малък бюст
Памучни комплекти потник и бикини,магазин бельо "LuxBelio" Пловдив Памучни дамски бикини, памучни бикини, памучни бразилиани
С етикети ,,,,,