Памучни сутиени мека чашка без банели

умна къща, умен офис, умни комплекси

Памучни сутиени мека чашка без банели

Памучни сутиени мека чашка без банели, големи размери B, C, D чашка. Един от най-удобните модели сутиени на пазара, който е без подплънки и без банели. Чашките са широки и обгръщат бюста до под мишницата и високо по деколтето. Това е сутиен „MINIMIZER“ и е създаден специално за жени с голям бюст. Кройката му е разработена така, че да удържа тежестта на бюста и да бъде максимално удобен. Презрамките са широки и в подгръдната обиколка имате широка лента, която се лепва по тялото.

Памучни сутиени мека чашка без банели
Памучен дамски сутиен без банели и без подплънки

Памучен дамски сутиен – 100% памук, което го прави особено подходящ за по-нежна и чувствителна кожа. По чашките имате и декорация от лека дантела. Предлагат се в няколко цвята – бяло, черно, телесно.

При нас ще намерите още няколко модела памучни дамски сутиени без банели и сутиен с банели. Така ще можете да изберете по-удобният за вас. Памучните сутиени с банели също са много удобни, с широки чашки и презрамки.

Спортен памучен сутиен без подплънки и банели в спортен модел. Той е тип бюстие и е много мек и удобен като модел. Също така има и малка еластичност. Подходящ е, както за ежедневна употреба, така и за вкъщи. Той е подходящ и за фитнес и тренировки.

Не пропускайте да разгледате цялата ни колекция дамски сутиени и да изберете своите.


СПА ОБОРУДВАНЕ Spa-Lux.eu

С етикети ,,,,,,