Стягащи бикини висока талия

Стягащи бикини висока талия

Стягащи бикини висока талия в страхотен модел, който формя талията, повдига дупето и видимо прибира коремчето. Най-важното, което ние ви предлагаме е повече самочувствие! Тези стягащи бикини могат да се носят всеки ден, под всякакви дрехи, целогодишно. В телесен цвят се сливат с тенът на кожата ви и могат да се носят дори под прозрачни дрехи.

Другото предимство на стягащите колани, че са подходящи за след раждане или след операции. Те не стягат до толкова, че да спират дъхът ви, а напротив – не пречат на правилната циркулация на кръвта в тялото. Разбира се трябва да направите първо консултация с лекарят си и да ни посетите в магазинът ни за бельо, където можете да се убедите в качествата на стягащото бельо.

То е изработено от дишаща материя, която не задържа влага. Това предотвратява появата на гъбички и не създава дискомфорт. В черен цвят може да се носи дори като фитнес клин и може би ще бъде полезно за бързото сваляне на килограми.

Освен стягащи бикини с висока талия можем да ви предложим и други модели като стягащ клин, стягащи прашки, стягащо боди под бюста… Можете да разгледате целият ни асортимент в онлайн магазинът ни www.kapriz.eu или да ни посетите на място в магазинът ни. И в двата случая ще се радваме!

С етикети ,,,,