Стягащи колани клин с висока талия

Стягащи колани клин с висока талия

Стягащи колани клин с висока талия са новите попълнения в магазин за бельо „DANTELi“. Сега предлагаме друга марка турски стягащи колани, които не отстъпват по качество и на тези, които до сега ви предлагахме. Единствената разлика е в марката – „FORMEASY“, които са направени от страхотна стегната и високо еластична микрофибърна материя. Именно на това се дължи и страхотният ефект, който имат върху тялото ви. Едновременно пристягат и оформят цялото ви тяло и заедно с това създават комфорт. Изглаждат фигурата ви, така че да изглеждате страхотно в любимата си рокля или друг тип дрехи.

Това му е най-хубавото на стягащото бельо клин – може да се носи под всичко, всеки сезон. В същото време обхваща цялото ви тяло, тъй като крачолите са до коляното, а височината е под бюста.

Изработени са от материя, която не задържа влага и не запарва. Има силиконова лента в горната част, за да не се свлича. Не пречи на правилната циркулация на кръвта в тялото, Може да се използва като стягащ колан след раждане или след операции… Всичко това и още много предимства само в една част от бельото ви.

Цените са повече от достъпни и можете да се възползвате от тях като поръчате онлайн през онлайн магазинът ни www.kapriz.eu или да ни посетите на място в магазин за бельо „DANTELi“ Пловдив, кв. Тракия, бл.173, вх.Б – до пицария „Аморе“. Очакваме ви!

Стягащи колани клин с висока талия

С етикети ,,,,