Стягащо бельо клин

умна къща, умен офис, умни комплекси

Стягащо бельо клин

Стягащо бельо клин в нашият магазин за бельо ще намерите в няколко варианта – стягащи клинове със средна дължина на крачола, с крачол над коляното. Стягащо бельо клин с висока талия, с презрамки и без презрамки… Някои от тях са двойно стягащи колани в талията, а други имат антицелулитна зона на бедрата. При движение се осъществява масаж на бедрата, което спомага премахването на целулита. Разбира се това трябва да бъде комбинирано с упражнения, за да имате желаният ефект.

Клин с двойно стягащ колан
Клин с двойно стягащ колан, стягащи клинове, стягащи колани

Всеки един от тези модели стягащи клинове са от марката „Emay Korse“ – Турция. Материята е антибактериална и противогъбична. Изработени са от тип дишаща материя микрофибър-полиамид. Моделите стягащи клинове, които нямат презрамки, имат широка силиконова лента, за да не се свличат. Други са с по-плътна материя или с по-тънка по бедрата и по-стягащи с талията. Всичко зависи от това върху коя зона искате да въздействате и да получите желаният изваян силует.

Стягащото бельо е много качествено и, когато го облечете и удобно. Освен стягащи клинове при нас ще намерите и много други модели като стягаща прашка, стягащи бикини, стягащи корсети..

Не се колебайте да ни посетите в нашия магазин за бельо в Пловдив, кв. Тракия, бл. 173, вх.Б – Гербера, . Ще можете да видите и закупите желания модел стягащо бельо.


СПА ОБОРУДВАНЕ Spa-Lux.eu

С етикети ,,,,,,