Стягащо боди с чашки с банел

умна къща, умен офис, умни комплекси

Стягащо боди с чашки с банел

Стягащо боди с чашки с банел в един страхотен модел, който ще оформи талията ви ще изглеждате по-слаба и стройна. Също така прибира корема. Това е дамски стягащ корсаж с вграден сутиен, който е особено удобен вариант. Бодито комбинира стягащ колан и сутиен и така сутиенът отпада. Практично и удобно решение. Чашките са без подплънки, с банел като класически сутиен.

Стягащо боди с чашки бриджитка
Стягащо боди с чашки бриджитка

Това е един висок клас стягащо бельо. Материята е едновременно гладка и приятна на допир и в същото време ефективно оформя тялото ви. Можете да го носите под всякакъв тип дрехи – ежедневно. Закопчава се, както класическото боди – с телени копчета отдолу.

При нас ще намерите два варианта на това стягащо боди с вграден сутиен:

Стягащо боди с чашки бриджитка и Стягащо боди чашки с презрамки. И двата са напълно аналогични като модел, като разликата е в това, че бриджитката можете да носите и с рокля с голи рамене. То има силиконова тънка лента по чашките и прилепва по бюста ви перфектно. За тези, които предпочитат презрамки, можете да изберете другият модел.

Стягащото боди с чашки е част от колекцията стягащо бельо на „MINIMIZER“ – много качествено и ефективно оформя желаната област. Изборът на размер зависи от размерът на сутиенът, който носите – B, C, D чашка.

Стягащо боди с чашки
Стягащо боди с чашки и с банели B, C, D чашки, боди със сутиен

СПА ОБОРУДВАНЕ Spa-Lux.eu

С етикети ,,,