Сутиени без банели с твърда чашка и пуш ъп

Сутиени без банели с твърда чашка и пуш ъп

Сутиени без банели с твърда чашка и пуш ъп в модели тип втора кожа. Едни от най-удобните модели сутиени в нашият магазин за дамско бельо „DANTELi“ в Пловдив, кв. Тракия, бл. 173 / Гербера, вх.Б. Един от модели е в размери от чашка B – 65B, 70B, 75B, 80B, 85B в бяло, черно и телесен цвят. Изработен е като сутиен тип втора кожа, който следва извивките на тялото ви и няма груби шевове по него. Материята е микрофибърна и много фина и гладка. Това го прави много мек и приятен на допир. Това е модел сутиен без банели, който оформя бюста и повдига, като прави деколтето ви красиво и секси.

Вторият модел от сутиените без банели е с двойни дебели подплънки, който увеличава бюста ви с два размера. Той също е тип сутиен втора кожа и прилепва по тялото ви. С гладки чашки и микрофибърно покритие. Колана на сутиена е от микрофибър и е еластичен и много удобен. Подплънките и на двата сутиена са гел подплънки за пуш ъп ефект.

И двата сутиена са на марката „LORMAR“ и са качествено дамско бельо на достъпни цени. Можете да се уверите и сами. Посетете ни на място в нашият магазин за дамско бельо и ще можете да премерите някои от тях и да се убедите в качеството им.

Сутиен без банели,твърда чашка,пуш ъп, сутиени без банели Пловдив
Сутиен без банели,твърда чашка,пуш ъп, сутиени без банели Пловдив
С етикети ,,,,,