Сутиени големи размери Пловдив кв.Тракия

умна къща, умен офис, умни комплекси

Сутиени големи размери Пловдив кв.Тракия

Сутиени големи размери Пловдив в магазинът ни за бельо в кв. Тракия, бл. 173 – Гербера. на улица Недялка Шилева 2. Можем да се похвалим с разнообразие от модели сутиени големи размери от B, C, D, E, F чашка. Имаме сутиени, които са с меки чашки и сутиени с твърди чашки. Някои от тях с банели, други без банели. В изчистени модели без декорации и сутиени с дантела или декорация по чашките и колана.

Сутиен с широки чашки,сутиен с банел мека чашка, сутиен без подплънки меки чашки
Дамски сутиени- сутиени за голям и малък бюст B, C, D, DD, E

Предлагаме ви серия сутиени големи размери „MINIMIZER“ – това е водеща марка в Турция в производството на сутиени за жени с голям бюст. Те са с меки чашки или с полутвърди чашки, като целта на сутиените е да прибира и оформя бюста ви. С широки колани и широки презрамки, за да имате максимален комфорт и да удържат тежестта на бюста ви.

Сутиенът е едно от най-важните нещо в дамското облекло, за да имаме удобство при движение. За това сме приготвили различни модели сутиени голяма номерация, а вие ще изберете най-удобният за вас.

Заповядайте и в магазинът ни в Пловдив кв. Тракия, бл. 173 – Гербера, за да премерите и да се убедите в качеството им. Имаме удоволствието да работим с тази марка вече 5 години и можем да кажем, че качеството и удобството ви ще е гарантирано. Очакваме ви!


СПА ОБОРУДВАНЕ Spa-Lux.eu

С етикети ,,,,,