Сутиени мека чашка с банели

Сутиени мека чашка с банели

Сутиени мека чашка с банели с минимизиращ ефект за голям бюст B, C, D чашка. Тук можем да ви предложим много модели от сутиени без подплънки с банели, специално разработени в големи размери.

Всички те са много елегантно изработени и красиви като модели. Някои от тях са с декорация от дантела

Сутиени мека чашка с банели, сутиени с минимизиращ ефект B, C, D
Сутиени мека чашка с банели B, C, D чашка

или са изцяло дантелени. Други пък са изчистени и семпли модели без декорации по тях. Можете да избирате от няколко цвята: бяло, черно, телесно, екрю, бордо.

Много качествени и удобни дамски сутиени с широки чашки, които обгръщат целият ви бюст до под мишницата. Презрамките са широки, за да удържат тежестта на големият бюст. Това са сутиени от колекциите „MINIMIZER“ и „KOM“. Сутиените на „KOM“ дори имат тънко ластиче на чашката в под мишницата, което допълнително прибира. Също така е много фино и разтегливо и не създава дискомфорт.

Всички те са специално разработени модели за жени с голям бюст и можете да ги видите в нашият онлайн магазин. Тук сме събрали дамски сутиени в разнообразни и различни модели, но това което ги отличава е качеството и удобството, което дават. Вече 3 години работим с тези производители на дамско бельо и можем да гарантираме за това. Можем да се похвалим с много доволни клиенти и се надяваме, че вие ще сте една от тях.

Сутиени мека чашка с банели, сутиени с минимизиращ ефект B, C, D
Дамски сутиен без подплънки с банел

При нас ще откриете и ще продължите да откривате нови и нови модели дамски сутиени в разнообразие от модели – сутиени за голям бюст или сутиени за малък бюст. Всички те са много елегантни и красиви с гарантирано качество, на което ще се радвате дълго. Работим с производители, които имат дългогодишен опит в производството на дамско бельо. Всички те са внос от Турция. Всички колекции дамски сутиени можете да видите от главното меню.

С етикети ,,,,,,