Сутиен с меки чашки

умна къща, умен офис, умни комплекси

Сутиен с меки чашки

Сутиен с меки чашки при нас ще намерите в огромно разнообразие в B, C, D, DD, E чашка. Можем да ви предложим варианти от сутиени с меки чашки с банели и сутиени с меки чашки без банели. И в двата случай моделите са много удобни. Имаме модели тип ежедневни сутиени с мека чашка, които можете да носите постоянно. Те са по-изчистени модели и по-семпли като варианти. Някои от тях нямат никакви декорации, други пък са с лека дантела. Също така луксозни сутиени с меки чашки с банели, които са подходящи и за най-специалните поводи. Те са по-секси и предизвикателни.

Разбира се има жени, които предпочитат сутиен с банели, тъй като усещат по-голяма устойчивост. Можем да ви убедим и в това, че сутиените с мека чашка без банели също са много удобни и стабилни. Те са направени така, че перфектно да прилягат по тялото ви и подгръдната обиколка. Също така те имат и широка лента под бюста, което компенсира липсата на банели.

Повечето модели от сутиените са с минимизиращ ефект. Някои от вас биха предпочели такъв тип сутиен. Те са създадени в кройка, която да прибере бюста и да го оформи така, че да изглежда по-малък. Разбира се това е визуална измама, но удобството е гарантирано.

Изборът на сутиен е много индивидуално решение, но ние сме се погрижили да можем да ви предложим от всичко това при нас. Не пренебрегвайте и сутиени с твърди чашки в големи размери, които ще намерите в онлайн каталогът ни. Те също са много красиви и декорирани с дантела или бродерии.

В колекциите ни с дамски сутиени има от всичко за всяка жена – удобство, сексапил, лукс, красота..


СПА ОБОРУДВАНЕ Spa-Lux.eu

С етикети ,,,