Сутиен с полутвърди чашки B, C, D размер

умна къща, умен офис, умни комплекси

Сутиен с полутвърди чашки B, C, D размер

Сутиен с полутвърди чашки B, C, D размер в един много удобен модел. Специално разработен за жени с голям бюст и кройката обгръща и прибира не само бюста, но и подмишницата. Колана е широк и много удобен. Презрамките не се свалят, но могат да се коригират. С двойно закопчаване и три степени на отпускане на ширината на колана.

Уникалното за този модел е, че има минимизиращ ефект. Това ще рече, че оформя бюста ви, тъй като има оформена чашка, но не го уголемява по никакъв начин. За тези, които търсят този ефект, това е чудесно решение.

Сутиен с полутвърди чашки B, C, D размер

Моделът сутиен с полутвърди чашки е част от колекцията „MINIMIZER“ и е внос от Турция. Това е една от водещите марки там, а сега можете да го намерите при нас. Можете да дойдете и да го премерите и да изберете своя любим модел дамски сутиен в магазинът ни за бельо Пловдив, кв. Тракия, бл. 173 – Гербера, вх.Б. Ще ни намерите на края на улица Маестро Георги Атанасов №174. При нас ще видите и още много други модели на сутиени за голям и малък бюст, които можете да премерите и пипнете. Ще се убедите в качеството им и най-важното – че са удобни! Това е модел сутиен, който се поддържа постоянно при нас, тъй като познаваме удобството, което носи.

Ето и видео презентация:


СПА ОБОРУДВАНЕ Spa-Lux.eu

С етикети ,,,,,